Δωρέαν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 39€ (έως 2Kg)
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 2410-283151

Πληροφορίες Αποστολής


Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12:00 π.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες θα εκτελούνται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες δε, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 12:00 π.μ. θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Η ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS. Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους 39,00€ και άνω, για τα πρώτα 2kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για παραγγελίες άνω των 2kg, δείτε το κόστος μεταφοράς στον πίνακα που ακολουθεί.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις αναλυτικές χρεώσεις μεταφορών ανά βάρος προϊόντων. Το συνολικό βάρος των προϊόντων υπολογίζεται αυτόματα.ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ (ΕΩΣ 2KG)

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

(ΑΠΟ 2KG ΚΑΙ ΑΝΩ)


Χερσαίοι Προορισμοί2,50€

0,80€

Νησιωτικοί Προορισμοί2,50€

1,00€

Δυσπρόσιτοι Προορισμοί6,00€

1,50€

Κύπρος15,00€

4,50€

Βουλγαρία (Ζώνη 1)5,65€

1,50€

Βουλγαρία (Ζώνη 2)7,00€

1,50€


Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. 


ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Η ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Ακολουθεί ο πίνακας με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Χερσαίοι Προορισμοί
1 - 2 ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί
2 ημέρες
Δυσπρόσιτοι Προορισμοί
1 - 3 ημέρες
Κύπρος
2 - 4 ημέρες
Βουλγαρία (Ζώνη 1)
1 - 2 ημέρες
Βουλγαρία (Ζώνη 2)
1 - 4 ημέρες

Σημαντικό:

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, αρχίζουν να υλοποιούνται την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την τελευταία ημέρα της αργίας. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ξεκινά να μετρά από τότε.


ΖΩΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΖΩΝΗ 1

Sandanski, Petrich, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Llindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Mehnevo, Novokovomladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa.


ΖΩΝΗ 2

Υπόλοιπη Βουλγαρία


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η  παραγγελία παραδίδεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση μας υποδείξετε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 18:00.


ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε που και σε ποια φάση αποστολής βρίσκεται η παραγγελία σας. Κάθε παραγγελία έχει το δικό της μοναδικό κωδικό αναζήτησης, που αποστέλλεται στο email σας μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας.  

TOP