Πληροφορίες Αποστολής


Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12:30 π.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες θα εκτελούνται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες δε, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 12:30 π.μ. θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την Speedex  Courier.  Για παραγγελίες άνω των 2kg, δείτε το κόστος μεταφοράς στον πίνακα που ακολουθεί.

Ακολουθεί ο πίνακας με τις αναλυτικές χρεώσεις μεταφορών ανά βάρος προϊόντων. Το συνολικό βάρος των προϊόντων υπολογίζεται αυτόματα.ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ (ΕΩΣ 2KG)
ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

(ΑΠΟ 2KG ΚΑΙ ΑΝΩ)


Χερσαίοι Προορισμοί2.50€
+1.50+0,90€ ( Για κάθε επιπλέον κιλό)

Νησιωτικοί Προορισμοί2..50€
+1.50+0.90€ ( Για κάθε επιπλέον κιλό)

Δυσπρόσιτοι Προορισμοί5.50€
+1.50+0.90€ ( Για κάθε επιπλέον κιλό)
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. 


ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Η ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Speedex Courier.

Ακολουθεί ο πίνακας με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Χερσαίοι Προορισμοί
1 - 3 ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί
2 ημέρες
Δυσπρόσιτοι Προορισμοί
1 - 4 ημέρες
Πελοπόννησος εκτός Πάτρας ( Speedex )2 ημέρες

Σημαντικό:

Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, αρχίζουν να υλοποιούνται την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά την τελευταία ημέρα της αργίας. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης ξεκινά να μετρά από τότε.ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η  παραγγελία παραδίδεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση μας υποδείξετε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 18:00.


ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε που και σε ποια φάση αποστολής βρίσκεται η παραγγελία σας. Κάθε παραγγελία έχει το δικό της μοναδικό κωδικό αναζήτησης, που αποστέλλεται στο email σας μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας.  

TOP